
Μετά από δύο σερί ήττες, οι Μπλέιζερς αντέδρασαν με εμφατικό τρόπο και συντρίβοντας τους Νάγκετς με 115-95 στο Πόρτλαντ έφεραν στο 2-2 τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.
Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα χτίζοντας από την πρώτη περίοδο διψήφια διαφορά, ενώ στο τρίτο δωδεκάλεπτο έφτασαν μέχρι και το +33 (91-58). Ο Μάικ Μαλόουν δεν είχε λόγο να ταλαιπωρεί άλλο τους βασικούς του και πέταξε λευκή πετσέτα στην τελευταία περίοδο παίζοντας μόνο με αναπληρωματικούς.
Ο Νόρμαν Πάουελ με 29 και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 21 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους Μπλέιζερς, ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντ έμεινε στους 10 (με 1/10 σουτ) μαζί με ισάριθμες ασίστ και 8 ριμπάουντ.
Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 16 πόντους (αλλά με μόλις 7/18 σουτ) και 9 ριμπάουντ για το Ντένβερ, που σε τρεις μέρες θα φιλοξενήσει το πέμπτο ματς της σειράς.
Δωδεκάλεπτα: 32-24, 57-47, 93-66, 115-95.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
/ 15 ώρες πρινΗ Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της ταλαντούχας Linda Fruhvirtova
Eπικράτησε της Linda Fruhvirtova με 6-4, 6-2
-
WTA
/ 1 ημέρα πρινΠρεμιέρα για τη Σάκκαρη την Τρίτη στο Πεκίνο
Θα παίξουν ακόμα οι Iga Swiatek και Aryna Sabalenka
-
ATP
/ 2 ημέρες πρινΗ κλήρωση του Τσιτσιπά στη Σαγκάη
Στο ίδιο μισό με τον Carlos Alcaraz θα είναι στη Σαγκάη ο Στέφανος Τσιτσιπάς
-
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 2 ημέρες πρινΟ Βασίλης Σπανούλης νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ
Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την Τρίτη στις 14:00 στα γραφεία της ΕΟΚ.