
Το 1-0 στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας στο NBA έκαναν οι Χιτ, οι οποίοι επικράτησαν με 118-107 των Σέλτικς μέσα στο «FTX Arena».
Το Μαϊάμι είχε σε τρομερή βραδιά τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 41 πόντους (27 στο δεύτερο ημίχρονο) και 9 ριμπάουντ, και ουσιαστικά με εκείνον μπροστάρη μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν ένα εκπληκτικό τρίτο δωδεκάλεπτο και επέστρεψαν από το -13, παίρνοντας το προβάδισμα με φόντο τους μεγάλους τελικούς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Για την ομάδα από τη Φλόριντα ο Τάιλερ Χίρο και ο Γκέιμπ Βίνσεντ πρόσθεσαν από 18 και 15 πόντους, αντίστοιχα.
Στον αντίποδα, οι Σέλτικς που αγωνίστηκαν χωρίς τους Μάρκους Σμαρτ (τραυματίας) και Αλ Χόρφορντ (πρωτόκολλο κορονοϊού) ξεχώρισε ο Τζέισον Τέιτουμ με 29 πόντους, ο Τζέιλεν Μπράουν έκανε double-double με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Πέιτον Πρίτσαρντ είχε 18 πόντους (αλλά με 6/16 σουτ).
Πλέον η σειρά μεταφέρεται στη Βοστώνη, με τις δύο ομάδες να παίζουν τα ξημερώματα της Παρασκευής (στις 3:30 ώρα Ελλάδας).
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-28, 54-62, 93-76, 118-107

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 3 ώρες πρινΣτον τελικό του NCAA με buzzer beater το San Diego
San Diego και UConn θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο NCAA τα ξημερώματα της Τρίτης
-
AUTO – MOTO
/ 3 ώρες πρινΟ Μαξ Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix της Αυστραλίας
Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο συμπληρώνουν το βάθρο!
-
NBA
/ 3 ώρες πρινΟι Μάβερικς έχασαν στο Μαϊάμι και δύσκολα θα προλάβουν τα play in
Νίκησαν τους Κλίπερς και ελπίζουν και για playoffs οι Πέλικανς
-
BASKETLEAGUE
/ 16 ώρες πρινOι Θεσσαλονικείς νίκησαν με σκορ 78-72 την ΑΕΚ
Έκανε ισχυρό βήμα για πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ!