
Με άμυνα από… ατσάλι και το δίδυμο Ντέβιν Μπούκερ-Κέβιν Ντουράντ να πετυχαίνει συνολικά πάνω από 60 πόντους στην επίθεση, οι Σανς κατάφεραν να πάρουν το ντέρμπι με τους Κλίπερς και να φέρουν στα ίσα (1-1) τη σειρά στα playoffs του NBA.
Η ομάδα από το L.A. επιχείρησε να κάνει την ανατροπή, με μπροστάρη τον Καουάι Λέοναρντ, όμως η ηγετική εμφάνιση του σταρ των Κλίπερς (31 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ) δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει τη ροή του αγώνα.
Ο Ντέβιν Μπούκερ τελείωσε τον αγώνα με 38 πόντους (25 στο δεύτερο μέρος) και ο Κέβιν Ντουράντ πέτυχε 25 πόντους, ενώ ο Τόρι Κρεγκ είχε 17 πόντοι με 5/8 τρίποντα και ο Κρις Πολ είχε 16 πόντοι (8 ασίστ).
Για τους Κλίπερς, παρά την αντίδραση που έβγαλαν, ο Κουάι Λέοναρντ τελείωσε με 31 πόντους και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε 28 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 24-29, 59-59, 92-87, 123-109

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 5 ώρες πρινΟι Χιτ πέρασαν στους τελικούς διαλύοντας τους Σέλτικς με 103-84
Κορυφαίος και MVP των τελικών της Ανατολής ο Μπάτλερ
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΤο πρόγραμμα της Δευτέρας στο Roland Garros
Θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Novak Djokovic
-
GRAND SLAM
/ 2 ημέρες πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς αφού έσβησε τριπλό set point στο 4ο σετ, τελικά επικράτησε με 3-1 σετ του Jiri Vesely
Επικράτησε του Jiri Vesely με 7-5, 6-3, 4-6, 7-6 (7)
-
GRAND SLAM
/ 2 ημέρες πρινΑποκλεισμός της Σάκκαρη από τον 1ο γύρο του Roland Garros
η Muchova πανηγύρισε τη νίκη με 7-6 (5), 7-5