
Σημαντικό deal για τους Σέλτικς. Παραχώρησαν τον Τρίσταν Τόμπσον και απέκτησαν τον γκαρντ Τζος Ρίτσαρντσον από τους Μάβερικς και τους Κρις Νταν (γκαρντ) και Μπρούνο Φερνάντο (σέντερ) από τους Χοκς. Ο Καναδός σέντερ κατέληξε μέσω Ατλάντα στους Κινγκς, οι οποίοι έστειλαν στη Βοστώνη τον γκαρντ Ντέλον Ράιτ.
Ο Ρίτσαρντσον είχε στο Ντάλας 12,1 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ ο Τόμπσον στη Βοστώνη μέτρησε 7,6 πόντους και 8,1 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Οι Σέλτικς έχουν πλέον 13 παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια για τη νέα σεζόν και βρίσκονται 5 εκατ. δολάρια κάτω από τον φόρο πολυτελείας (136,6 εκατ. για το 2021/22). Αν αποφασίσουν να ανανεώσουν με τον Εβάν Φουρνιέ, τότε θα περάσουν το όριο και θα χρειαστεί να πληρώσουν φόρο πολυτελείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
GRAND SLAM
/ 14 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της Δευτέρας στο Roland Garros
Θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Novak Djokovic
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς αφού έσβησε τριπλό set point στο 4ο σετ, τελικά επικράτησε με 3-1 σετ του Jiri Vesely
Επικράτησε του Jiri Vesely με 7-5, 6-3, 4-6, 7-6 (7)
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΑποκλεισμός της Σάκκαρη από τον 1ο γύρο του Roland Garros
η Muchova πανηγύρισε τη νίκη με 7-6 (5), 7-5
-
GRAND SLAM
/ 2 ημέρες πρινΤο πρόγραμμα της 1ης ημέρας του Roland Garros
Πρεμιέρες για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη