
Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση των Νικς με τους Τίμπεργουλβς στη Νέα Υόρκη, με την ομάδα από τη Μινεσότα να είναι τελικά αυτή που πανηγύρισε την πολύτιμη νίκη (110-112), χάρη στον τρομερό Τάουνς!
Οι φιλοξενούμενοι είχαν από νωρίς το πάνω χέρι στο ματς και βρέθηκαν να προηγούνται με +10 στο ημίχρονο (51-61), με τους γηπεδούχους ωστόσο να κάνουν αντεπίθεση και να περνούν μπροστά με +9 (91-82). Ωστόσο η διαφορά ψαλιδίστηκε και την κατάλληλη στιγμή ήρθε το καλάθι αλλά και στη συνέχεια το κόψιμο του ΜακΝτάνιελς.
Επιθετικά για τη Μινεσότα που ανέβηκε στο 22-22, διακρίθηκε επιθετικά ο Έντουαρντς με 21 πόντους και ο Τάουνς με 20, ενώ για τους Νικς που έπεσαν στο 22-23, ο Φουρνιέ είχε 27 πόντους και ο Ραντλ 21 πόντους, 9 ασίστ, 9 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
GRAND SLAM
/ 38 λεπτά πρινO Novak Djokovic επέστρεψε στον “θρόνο” του στη Μελβούρνη
Eπιβλήθηκε του Στέφανου Τσιτσιπά με 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5)
-
NBA
/ 7 ώρες πρινΟι Σέλτικς πήραν στην παράταση το ντέρμπι με τους Λέικερς
O ΛεΜπρόν Τζέιμς έβγαζε «φωτιές» και πέτυχε 41 πόντους!
-
BASKETLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΗ ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι επί του Περιστερίου bwin (68-64)
Αγκάλιασε την τρίτη θέση της Basket League
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινH Aryna Sabalenka κατέκτησε τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας της
Επικράτησε της Elena Rybakina με 4-6, 6-3, 6-4