Συνδεθείτε μαζί μας

NBA

Όλα τα σενάρια για την τελική κατάταξη στο ΝΒΑ

Η regular season ρίχνει αυλαία τα ξημερώματα στο ΝΒΑ

Η regular season ρίχνει αυλαία τα ξημερώματα στο ΝΒΑ και σχηματοποιούνται τα ζευγάρια σε playoffs αλλά και play in. Δείτε όλα τα σενάρια για τις θέσεις που μπορούν να καταταγούν οι ομάδες.

Ανατολή: Αρκετές εκκρεμότητες

Στην Ανατολή το μόνο βέβαιοι είναι πως οι Χιτ είναι πρώτοι, οι Ράπτορς πέμπτοι και οι Μπουλς έκτοι. Πώς θα καταταγούν οι ομάδες στο 2-4;

Οι Μπακς θα είναι δεύτεροι αν νικήσουν στο Κλίβελαντ ή αν οι Σέλτικς χάσουν στο Μέμφις. Αν χάσουν από τους Καβαλίερς και η Βοστώνη κερδίσει, θα πέσουν τρίτοι. Οι Σέλτικς θα είναι πρώτοι με νίκη στο Μέμφις και ήττα των Μπακς. Αν Το Μιλγουόκι κερδίσει και η Βοστώνη κερδίσει τους Γκρίζλις, θα είναι τρίτη. Με ήττα από τους Γκρίζλις θα είναι τέταρτοι εφόσον οι Σίξερς κερδίσουν εντός έδρας το Ντιτρόιτ. Οι Σίξερς θα είναι τρίτοι μόνο αν κερδίσουν τους Πίστονς και την ίδια ώρα οι Σέλτικς χάσουν στο Μέμφις. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είναι τέταρτοι.

Στη μάχη για τα play in όλα είναι ανοιχτά. Οι Νετς θα είναι έβδομοι με νίκη επί των Σίξερς στο Μπρούκλιν ή αν χάσουν οι Καβαλίερς από τους Μπακς. Σε περίπτωση που οι Νετς χάσουν, μπορούν να πέσουν μέχρι και ένατοι με νίκες Καβαλίερς και Χόρνετς (υποδέχονται τους Γουίζαρντς). Οι Καβαλίερς θα είναι έβδομοι με νίκη επί των Μπακς κι αν ταυτόχρονα οι Νετς χάσουν εντός έδρας από τους Πέισερς. Μπορούν όμως να πέσουν μέχρι και δέκατοι με ήττα από το Μιλγουόκι και αν ταυτόχρονα κερδίσουν οι Χόρνετς και οι Χοκς (που παίζουν στο Χιούστον). Οι Χοκς μπορούν να είναι από όγδοοι μέχρι δέκατοι, ενώ οι Χόρνετς από έβδομοι μέχρι δέκατοι.

1. Χιτ
2. Μπακς ή Σέλτικς
3. Μπακς ή Σέλτικς ή Σίξερς
4. Σέλτικς ή Σίξερς
5. Ράπτορς
6. Μπουλς
7. Νετς ή Χόρνετς ή Καβαλίερς
8. Χοκς ή Νετς ή Χόρνετς ή Καβαλίερς
9. Χοκς ή Νετς ή Χόρνετς ή Καβαλίερς
10. Χοκς ή Χόρνετς ή Καβαλίερς

Δύση: Παίζονται μόνο οι θέσεις 3-6

Στη Δύση είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Οι Σανς είναι σίγουρα πρώτοι, όπως και οι Γκρίζλις δεύτεροι, ενώ έχει ήδη αποκρυσταλλωθεί και η μάχη των play in. Αντίθετα, οι θέσεις 3 ως 6 είναι ανοιχτές.

Το 3-4 παίζεται μεταξύ δύο ομάδων. Οι Γουόριορς θα είναι τρίτοι με νίκη στη Νέα Ορλεάνη ή αν οι Μάβερικς χάσουν από τους Σπερς στο Ντάλας. Οι «Μαβς» θα είναι τρίτοι αν κερδίσουν το Σαν Αντόνιο και ταυτόχρονα το Γκόλντεν Στέιτ ηττηθεί. Το 5-6 διεκδικείται από Νάγκετς και Τζαζ. Η Γιούτα με νίκη θα είναι πέμπτη, όπως και αν το Ντένβερ χάσει στην έδρα του από τους Λέικερς. Η παρέα του Γιόκιτς παίρνει την πέμπτη θέση μόνο αν κερδίσει και ταυτόχρονα οι Τζαζ ηττηθούν.

1. Σανς
2. Γκρίζλις
3. Γουόριορς ή Μάβερικς
4. Μάβερικς ή Γουόριορς
5. Τζαζ ή Νάγκετς
6. Νάγκετς ή Τζαζ
7. Τίμπεργουλβς
8. Κλίπερς
9. Πέλικανς
10. Σπερς

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το NBA