Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ουσίες που σκοτώνουν» έψαξε στο διαδίκτυο η Πισπιρίγκου

Προδίδουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, η 33χρονη φέρεται να αναζητούσε στο διαδίκτυο “ουσίες που σκοτώνουν”. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε, έψαχνε στην Google “ουσίες που σκοτώνουν” με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς. Μεταδόθηκε ότι η 33χρονη έκανε αυτές τις αναζητήσεις από δική της συσκευή.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη. Είχε, δηλαδή, κάνει αναζητήσεις και για κεταμίνη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Υπενθυμίζεται ότι η ουσία αυτή εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας και σύμφωνα με τη δικογραφία η χορήγησή της οδήγησε στον θάνατο του παιδιού.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών κοριτσιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Τα εν λόγω στοιχεία προέκυψαν από την προσωρινή άρση απορρήτου για διαδικτυακές αναζητήσεις και την έρευνα σε ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές. Τα στοιχεία δεν έχουν ενταχθεί στη δικογραφία, καθώς δεν είχε γίνει επίσημη άρση απορρήτου, όπως μεταδόθηκε.

Εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, αυτό θα είναι ο τρίτος βασικός “πυλώνας” του κατηγορητηρίου εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το πρώτο είναι ο εντοπισμός της κεταμίνης, το δεύτερο οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού και το τρίτο, αυτό το στοιχείο για τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ