
Ο Βόλος ανακοίνωσε -πρώτος- τη μεταγραφή του 32χρονου επιθετικού στην «Ένωση», τονίζοντας, μάλιστα, σε αυτή πως «ικανοποίησε και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή» να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Θυμίζουμε, ο Τομ Φαν Βέερτ συστήθηκε πέρυσι στο ελληνικό κοινό, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το «καλησπέρα» στον Βόλο. Η περίπτωσή του είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ από την περσινή σεζόν, όταν σε 34 εμφανίσεις με τη θεσσαλική ομάδα πέτυχε 17 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Από τις αρχές του καλοκαιριού το όνομά του βρισκόταν στη λίστα των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι και αποφάσισαν, τελικά, να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Περιμένουμε, πλέον και την ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως ο Ολλανδός φορ θα υπογράψει για δύο χρόνια στον «δικέφαλο»
Η ανακοίνωση του Βόλου:
Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ικανοποιώντας την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.
Ο Τομ Φαν Βέερτ στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας προσέφερε τα μέγιστα και όλη η οικογένεια του Βόλου τον ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.
Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Τομ Φαν Βέερτ κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
GRAND SLAM
/ 13 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της Δευτέρας στο Roland Garros
Θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Novak Djokovic
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς αφού έσβησε τριπλό set point στο 4ο σετ, τελικά επικράτησε με 3-1 σετ του Jiri Vesely
Επικράτησε του Jiri Vesely με 7-5, 6-3, 4-6, 7-6 (7)
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΑποκλεισμός της Σάκκαρη από τον 1ο γύρο του Roland Garros
η Muchova πανηγύρισε τη νίκη με 7-6 (5), 7-5
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΤο πρόγραμμα της 1ης ημέρας του Roland Garros
Πρεμιέρες για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη