
Ολόκληρος ο πλανήτης έμαθε για την απίστευτη… γκάφα της UEFA, στην κλήρωση για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όλοι οι σύλλογοι οι οποίοι συμμετείχαν στην κλήρωση, εξέφρασαν διαμαρτυρίες, πλην της Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι «μερένχες», στην αρχική κλήρωση, θα είχαν ως αντίπαλο τους την Μπενφίκα, έναν θεωρητικά βατό αντίπαλο στο ταξίδι τους προς την κορυφή της Ευρώπης.
Ζήτησαν μάλιστα, να επαναληφθεί η κλήρωση από το σημείο που έγινε το λάθος και έπειτα, χωρίς δηλαδή να επηρεαστεί ότι έγινε πριν, πράγμα που ζήτησαν σε ιδιωτική επιστολή που έστειλαν στην UEFA, και πράγμα το οποίο δεν έγινε.
«Νέος» αντίπαλος της Ρεάλ πλέον, η Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ, με την ομάδα του Ποτσετίνο να μοιάζει το φαβορί, και τις τάξεις της «βασίλισσας» να… θυμούνται να διαμαρτυρηθούν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 24 λεπτά πρινΣτους Ντάλας Μάβερικς ο Καϊρί Ίρβινγκ
Οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς ενεργοποίησαν την «βόμβα» του ΝΒΑ
-
ΒΟΛΕΪ
/ 3 ώρες πρινΟ ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 σετ του ΟΦΗ
Σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της Volley League ανδρών, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό
-
NBA
/ 6 ώρες πρινΠρόωρο… τέλος για τον Κάιρι Ίρβινγκ από τους Νετς.
Εκτός πλάνων των Νετς θα μείνει ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος ζήτησε να παραχωρηθεί...
-