Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Περνάει εργομετρικά και υπογράφει σήμερα στον Άρη ο Αρίμπας!

Παρά τη μικρή αναβολή στη συγκεκριμένη υπόθεση, η απόκτηση του Αλεχάνδρο Αρίμπας από τον Άρη φέρεται να είναι θέμα ωρών.

Αυτή η συμφωνία ήρθε με καθυστέρηση σχεδόν δύο μηνών καθώς ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν ο βασικός στόχος του Άρη από τα μέσα του περασμένου Μάη. Στο διάστημα που μεσολάβησε οι δύο πλευρές διαπραγματεύτηκαν δίχως να βρουν σημείο επαφής, έτσι οι «κίτρινοι» αποτάθηκαν σε άλλες λύσεις για να έρθει η δραστική αλλαγή των δεδομένων. Για την ακρίβεια, ο Αλεχάνδρο Αρίμπας βρήκε τρόπο αποδέσμευσής του από την Οβιέδο – οι Ισπανοί σημειώνουν ότι η ομάδα εξοικονόμησε χρήματα από ένα υψηλό συμβόλαιο – ενώ ο Άρης ουδέποτε απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Την περασμένη Δευτέρα (19/7) ο έμπειρος στόπερ αποχαιρέτησε τους πάντες στην Οβιέδο και λίγο μετά έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, έχοντας φυσικά στα χέρια του την προφορική συμφωνία με τον Άρη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Σήμερα (21/7) έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, αυτομάτως θα υπογράψει το συμβόλαιό του και φυσικά θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να το κάνουν άμεσα καθώς σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες μέσα στην ημέρα, ο Αρίμπας θα είναι διαθέσιμος για τον δεύτερο αγώνα (29/7) με την Αστάνα καθώς υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της λίστας που έχει σταλεί στην UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1