Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Λίτσα Βλαστού

Ήταν το «βαθύ λαρύγγι» της Greek Mafia

Την τελευταία της πνοή άφησε η Λίτσα Βλαστού, ξαδέρφη του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού. Η 51χρονη τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων από την Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα διέμενε σε διαμέρισμα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Πέμπτης ενημέρωσε τον σύνδεσμό της ότι αισθάνεται πόνους στο πόδι. Η Λίτσα Βλαστού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ενώ υποβαλλόταν σε αξονική υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί την επανέφεραν και τη μετέφεραν στην εντατική. Ωστόσο εκεί υπέστη και δεύτερη ανακοπή και λίγο αργότερα κατέληξε. Άνδρες  του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερεύνησαν το σπίτι της 51χρονης αλλά δεν εντόπισε κάτι ύποπτο που θα συνδέεται με τον ξαφνικό θάνατο. Μάλιστα από την αστυνομία έχει ζητηθεί να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο οποιαδήποτε ενέργειας.

Υπενθυμίζεται πως η Λίτσα Βλαστού ήταν η σημαντικότερη μάρτυρας που είχε η Αστυνομία στην μεγάλη υπόθεση της «Greek Mafia». Με τις καταθέσεις της έγινε γνωστή ως το «βαθύ λαρύγγι» και βοήθησε στο ξήλωμα της εγκληματικής οργάνωσης από την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ