
Με τον Ντουράντ να είναι και πάλι ο καλύτερος όλων στο παρκέ, οι Μπρούκλιν Νετς κατάφεραν να πανηγυρίσουν την νίκη 110-98 απέναντι στους Νικς στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης. Ο αστέρας των Νετς τελείωσε το ματς με τριπλ-νταμπλ, με 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να κάνει την ανατροπή η ομάδα του που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ μέχρι και με 21 πόντους.
Με τη νίκη αυτή ανέβασε στο 42-38 το ρεκόρ της και ελπίζει στην κατάκτηση της 7ης θέσης. Για τους ηττημένους ο Μπερκς είχε 24 πόντους και ο Μπάρετ 23.
Σε άλλο ματς που έγινε τα ξημερώματα, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά οι Σέλτικς απέδειξαν την ανωτερότητά τους απέναντι στους Μπουλς παίρνοντας τη νίκη 117-94 με πρώτο σκόρερ τον Μπράουν ο οποίος τελείωσε το ματς με 20 πόντους. Ο Χόρφορντ είχε 17 και ο Τέιτουμ 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ πλησιάζοντας το τριπλ-νταμπλ.
Ο ΝτεΡόζαν ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Μπουλς με 16 πόντους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο NBA
Πίστονς-Μάβερικς 113-131
Μπουλς-Σέλτικς 94-117
Νικς-Νετς 98-110
Χοκς-Γουίζαρντς 118-103
Τζαζ-Θάντερ 137-101

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
/ 1 ημέρα πρινΈμεινε ζωντανή για τον τίτλο η ΑΕΚ, επικράτησε 26-23 του Ολυμπιακού
Μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών της Handball Premier!
-
NBA
/ 2 ημέρες πρινΚαταιγιστικοί Μάβερικς ισοπέδωσαν 123-90 τους Σανς
Μετά από 11 χρόνια οι Μάβερικς στους τελικούς της Δύσης
-
NBA
/ 2 ημέρες πρινΒαριά ήττα με 109-81 και αποκλεισμός από τους Σέλτικς για τους Μπακς
Τραγικά άστοχοι οι Μπακς με 4 στα 33 τρίποντα
-
ATP
/ 2 ημέρες πρινΡωμαίος αυτοκράτορας ξανά ο Djokovic
Επικρατώντας στον τελικό του Internazionali BNL d' Italia με 6-0, 7-6 (5) του Στέφανου Τσιτσιπά