Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Πλεύρης:«Ανεμβολιάστοι οι συλληφθέντες, θα υπάρξουν κυρώσεις»

Στις κερκίδες της Τούμπας για το ΠΑΟΚ-Άρης αποδείχτηκε πως υπήρχαν ανεμβολίαστοι οπαδοί

Προανήγγειλε κυρώσεις ο Θάνος Πλεύρης. Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας, στο οποίο αποδείχτηκε (μέσω των συλληφθέντων) πως υπήρχαν ανεμβολίαστοι οπαδοί στις κερκίδες.

«Πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι από τις χθεσινές συλλήψεις στο γήπεδο της Τούμπας υπάρχει κόσμος που ήταν ανεμβολίαστος. Πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα δεν έκανε σωστά τον έλεγχο για τον κόσμο που μπήκε μέσα. Συνεπώς εκτός από τις κυρώσεις για τα περιστατικά βίας θα επιβληθούν και κυρώσεις για την μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η δυνατότητα που δίνεται να υπάρχει κόσμος σε κάποιους χώρους αρκεί να είναι εμβολιασμένοι σε αυτό δεν υπάρχει διαπραγμάτευση από την πλευρά της πολιτείας. Όσοι δεν το τηρούν θα υποστούν κυρώσεις και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο. Κατανοώ ότι δεν μπορείς εύκολα να βλέπεις στα γήπεδα ποιοι φορούν μάσκα και ποιοι όχι. Αλλά αν είναι ή όχι εμβολιασμένος μπορείς να το τηρήσει και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις κυρώσεις οι οποίες ενδεχομένως είναι και ποινικές λόγω της έκθεσης των υπόλοιπων φιλάθλων στον κίνδυνο της διασποράς», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1