Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πολλές οι απευθείας πτήσεις προς Χανιά και Ηράκλειο το 2022 από την Condor

Εφτά γερμανικοί προορισμοί, Ζυρίχη και Βιέννη από το Ηράκλειο

H αεροπορική εταιρεία Condor λανσάρει στις 18 Απριλίου το θερινό πρόγραμμα πτήσεων για το 2022, στο οποίο περιλαμβάνονται πτήσεις από επτά αεροδρόμια της Γερμανίας, καθώς και από την Αυστρία και την Ελβετία, προς πολυάριθμους προορισμούς της Ελλάδας.

Ο αερομεταφορέας θα πετά απευθείας από το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, τη Λειψία, το Μόναχο, τη Στουτγάρδη, αλλά και τη Βιέννη και τη Ζυρίχη προς 17 δημοφιλή ελληνικά αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων το «Δασκαλογιάννης» των Χανίων (σύνδεση με 4 πόλεις) και το «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου (σύνδεση με όλες τις προαναφερόμενες πόλεις).

Ειδικότερα, η Condor θα συνδέει τα Χανιά με το Ντίσελντορφ (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο), τη Φραγκφούρτη (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο), το Αμβούργο (κάθε Σάββατο) και το Μόναχο (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο).

Επίσης, θα συνδέει το Ηράκλειο με το Βερολίνο (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο), το Ντίσελντορφ (καθημερινά), τη Φραγκφούρτη (καθημερινά), το Αμβούργο (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), τη Λειψία (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), το Μόναχο (καθημερινά), τη Στουτγάρδη (καθημερινά πλην Τρίτης), τη Βιέννη (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) και τη Ζυρίχη (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο).

Επιπλέον, όπως αναφέρει το tornosnews.gr, η εταιρεία προσθέτει για πρώτη φορά απευθείας πτήσεις από το Ντίσελντορφ και τη Ζυρίχη προς τη Λάρνακα της Κύπρου.

Το πρόγραμμα της εταιρείας για την Ελλάδα το 2022 είναι το ακόλουθο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ