Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ποτσετίνο: «Αν θέλει η διοίκηση, θα μείνω»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο φυγής του από το Παρίσι αφήνει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Το μέλλον του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την γαλλική ομάδα, βρίσκεται πράγματι στο επίκεντρο των συζητήσεων εδώ και αρκετές ημέρες, καθώς έχει απομείνει πλέον μόνο η διεκδίκηση του πρωταθλήματος για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μονακό, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μέλλον του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι στο χέρι της διοίκησης η παραμονή του στους Παριζιάνους.

«Σκέφτομαι το σήμερα και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να τελειώσω τη σεζόν καλά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα πρέπει να καθίσουμε με τον σύλλογο και να ανταλλάξουμε ιδέες. Για να βρούμε την καλύτερη φόρμουλα. Για να δούμε το όραμα, το μέλλον, τις ιδέες, το έργο. Όσον αφορά το μέλλον μου θα τα αναλύσουμε όλα στο τέλος της σεζόν. Θα δούμε αν μείνω. Θα είναι απόφαση του σύλλογο. Πέρα από τη θλίψη και την απογοήτευση, υπάρχει η ενέργεια και το κίνητρο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ