
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο εκ των συγκατηγορούμενών του με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Την ίδια ώρα ο τέταρτος κατηγορούμενος της υπόθεσης αφέθηκε ελεύθερος καθώς αντιμετώπιζε κατηγορίες πλημμελήματος για ναρκωτικά. Τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι δύο συγκατηγορούμενοι του αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμελήματος και κακουργήματος.
Οι δύο άνδρες συγκατηγορούμενοι του Φουρθιώτη σύμφωνα με τη δικογραφία εμπλέκονται στην υπόθεση με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Ερυθραία. Σημειώνεται πως η διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκε ενώπιον του ανακριτή αργά το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.
Σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Γώγος, δικηγόρος δυο εκ των κατηγορουμένων ανέφερε πως «περάσαμε μια πολύωρη διαδικασία. Οι εντολείς μου αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Θα προσφύγουμε κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης για τον εντολέα μου. Οι άνθρωποι δούλευαν σεκιούριτι και αυτή ειναι η μοναδική εμπλοκή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 11 ώρες πρινΟι Σίξερς συνέτριψαν με 138-94 τους Λέικερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε το έκτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του
-
BASKETLEAGUE
/ 23 ώρες πρινΟ Ολυμπιακός νίκησε 87-74 το Περιστέρι bwin
Κορυφαίος ο Γουόκαπ με 22 πόντους
-
ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 1 ημέρα πρινΤο πρόγραμμα της Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά
Στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ που θα διοργανωθεί από τις 2 έως τις 7...
-
ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 1 ημέρα πρινΗ Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Δομινικανή Δημοκρατία και Αίγυπτο στον Β’ όμιλο του Προολυμπιακού
Θα βρει πιθανά μπροστά της σε ημιτελικά και τελικό την Κροατία και τη Σλοβενία...