
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο εκ των συγκατηγορούμενών του με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Την ίδια ώρα ο τέταρτος κατηγορούμενος της υπόθεσης αφέθηκε ελεύθερος καθώς αντιμετώπιζε κατηγορίες πλημμελήματος για ναρκωτικά. Τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι δύο συγκατηγορούμενοι του αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμελήματος και κακουργήματος.
Οι δύο άνδρες συγκατηγορούμενοι του Φουρθιώτη σύμφωνα με τη δικογραφία εμπλέκονται στην υπόθεση με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Ερυθραία. Σημειώνεται πως η διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκε ενώπιον του ανακριτή αργά το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.
Σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Γώγος, δικηγόρος δυο εκ των κατηγορουμένων ανέφερε πως «περάσαμε μια πολύωρη διαδικασία. Οι εντολείς μου αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Θα προσφύγουμε κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης για τον εντολέα μου. Οι άνθρωποι δούλευαν σεκιούριτι και αυτή ειναι η μοναδική εμπλοκή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 9 ώρες πρινΕύκολη νίκη των Μπακς 135-110 επί των Πέλικανς
Νέα MVP εμφάνιση, πετυχαίνοντας 50 πόντους και κάνοντας double-double (με 13 ριμπάουντ), ο Γιάννης...
-
BASKETLEAGUE
/ 22 ώρες πρινΟ Ολυμπιακός λύγισε δύσκολα τον μαχητικό Άρη με σκορ 89-75
Εκπληκτική εμφάνιση στο εκτελεστικό και δημιουργικό κομμάτι από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη (20π., 10ασ.)
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινO Novak Djokovic επέστρεψε στον “θρόνο” του στη Μελβούρνη
Eπιβλήθηκε του Στέφανου Τσιτσιπά με 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5)
-
NBA
/ 1 ημέρα πρινΟι Σέλτικς πήραν στην παράταση το ντέρμπι με τους Λέικερς
O ΛεΜπρόν Τζέιμς έβγαζε «φωτιές» και πέτυχε 41 πόντους!