Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Προς επιστροφή στον Άγιαξ ο Έρικσεν!

Η συμμετοχή του στο Ιταλικό πρωτάθλημα δεν επιτρέπεται βάσει νόμου, με τον Δανό μεσοεπιθετικό να βρίσκεται… ένα βήμα πριν την επιστροφή στο Άμστερνταμ.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα, μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι. Με τη βοήθεια βηματοδότη, επανήλθε στην καθημερινότητά του, αλλά η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν θα είναι όσο εύκολη φανταζόταν.

Κι αυτό διότι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Serie A υπάρχει νόμος που υπαγορεύει πως αν ένας αθλητής έχει υποστεί έμφραγμα απαγορεύεται να αγωνιστεί ξανά. Γι’ αυτό και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ο Έρικσεν να αγωνιστεί ξανά για λογαριασμό της Ίντερ.

Γι’ αυτό και όπως όλα δείχνουν ο 29χρονος Δανός οδηγείται στην έξοδο με τον Άγιαξ να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Στην Ολλανδία άλλωστε οι νόμοι στον αθλητισμό είναι πιο ελαστικοί, γεγονός που θα επιτρέψει τον Έρικσεν να επιστρέψει στη δράση. Ο «Αίαντας», έχει ανοίξει μάλιστα συζητήσεις με τον παίκτη και δεν αποκλείεται τον Γενάρη να υπάρξουν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ