Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Πρώτη ευκαιρία για πρόκριση στα πλέι οφ για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Επιστρέφει στη διάθεση του Μαχαίρα ο Μάνθος Βουλγαράκης

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 έχει η ανδρική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Το συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα ξεκινά τις αναμετρήσεις κόντρα στον Eθνικό, τον οποίο θ’ αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την Τετάρτη (6/4, 18:30) στον Πειραιά με φόντο την κατάκτηση μιας θέσης στην προνομιούχο οκτάδα της βαθμολογίας έτσι ώστε να λάβει μέρος στα πλέι οφ.

Οπως είναι γνωστό βάσει προκήρυξης την πρόκριση θα πάρει η ομάδα η οποία θα καταφέρει να συγκεντρώσει πρώτη δύο νίκες. Το δεύτερο παιχνίδι θ’ ακολουθήσει το Σάββατο 9 Απριλίου στο κολυμβητήριο Χανίων και αν χρειαστεί και τρίτο, αυτό θα γίνει και πάλι στον Πειραιά τη Δευτέρα 11 Απριλίου.

Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα για την Β φάση κόντρα στον Παναθηναϊκό επιστρέφει στη διάθεση του Μαχαίρα ο Μάνθος Βουλγαράκης, μένοντας εκτός ο Μητράκης.

Αναλυτικότερα η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Σπάχιτς, Νικολαΐδης, Μπέτο, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων και Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ