Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Πρώτη νίκη ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Κέρδισε στο Βόλο τον τοπικό ΟΥΚ με σκορ 13-11

Την πρώτη φετινή του νίκη γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κατάφερε να επιβληθεί στο δημοτικό κολυμβητήριο Βόλου του τοπικού ΟΥΚ με σκορ 13-11.

Μετά τις ήττες έτσι από Πανιώνιο, Βουλιαγμένη και Υδραϊκό, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES φτάνει στο πρώτο του νικηφόρο αποτέλεσμα, που ήταν και ο στόχος του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία άνοιξε την αυλαία του προγράμματος της 4ης αγωνιστικής. Ο Ναυτικός Ομιλος παρουσιάστηκε αποφασισμένος και αφού κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο, το διατήρησε στο ημίχρονο, φτάνοντας σε γενικές γραμμές εύκολα στην νίκη που χρειαζόταν.

Επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί, είναι εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Τα περισσότερα γκολ για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES πέτυχε ο Αντώνης Χαριτάκης, σκοράροντας πέντε φορές ενώ ακολούθησε ο Πίτερ Τοθ με 3. Ο Αμερικανός Απάγια για τον ΟΥΚ Βόλου σημείωσε τα περισσότερα γκολ για την ομάδα του, 5.

Τα 8λεπτα: 2-4, 3-3, 2-3, 4-3

ΟΥΚ Βόλου (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 2, Στεργίου 1, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χρ., Γλούμης, Βλιώρας 1, Μαρινάγης Γ., Κάρλος Απάγια 5, Κουφιδάκης, Βλασιώτης, Μπομπός, Χάλαν

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Πολύζος, Νικολαΐδης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παππάς, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 5, Τοθ 3, Αποστολάκης, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ