Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόδος: Καυστική ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών εναντίον της διοίκησης

«Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας».

Με ανακοίνωση τους οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ρόδος καυτηρίασαν τη στάση της διοίκησης απέναντι τους λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης στις πληρωμές. Παράλληλα αναφέρουν πως θα προβούν σε πιο δραστικά μέτρα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στους προπονητές και στην διοίκηση και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη. Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή. Από τη πλευρά της διοίκησης καθημερινές υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς…

Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας έχουν τελειώσει και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, θα προβούμε σε πιο δραστικά μέτρα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ