
Στα 37 του χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να δώσει ακόμη μία μάχη με την εθνική του ομάδα. Αυτή τη φορά απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία (29/03) σε ματς δίχως αύριο για τον ηττημένο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.
Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση, ο Πορτογάλος αστέρας ρωτήθηκε για το αν αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του να βρεθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Κριστιάνο να απαντάει πως υπεύθυνος για το πότε θα τελειώσει η καριέρα του είναι αποκλειστικά ο ίδιος και κανείς άλλος.
«Ακούω ξανά το τελευταίο διάστημα την ίδια ερώτηση. Το ποιος θα αποφασίσει για το μέλλον μου είμαι εγώ, κανείς άλλος. Αν μου αρέσει να παίζω περισσότερο, θα το κάνω. Αν όχι, θα σταματήσω. Εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Τελεία. Νιώθω καλά, ως συνήθως. Άλλη μια μέρα που θα είμαι προετοιμασμένος, εγώ και οι συμπαίκτες μου», τόνισε αρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το παιχνίδι με την Βόρεια Μακεδονία.
«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Κάνω ήδη μια έκκληση στους Πορτογάλους. Χθες όταν πήγα για ύπνο σκέφτηκα: Θα ήθελα να ξεκινήσει ο ύμνος, να σβήσει η μουσική και να τραγουδούσαμε όλοι μαζί, χωρίς μουσική. Είμαι σίγουρος ότι αν είναι μαζί μας όπως την Πέμπτη θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Πορτογαλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CR7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ATP
/ 6 ώρες πρινΗ κλήρωση του ανδρικού ταμπλό στο Miami Open
Το δεύτερο Masters της χρονιάς στο Μαϊάμι.
-
BCL
/ 7 ώρες πρινΑΕΚ-Μάλαγα στα προημιτελικά του BCL
Με στόχο τη νίκη που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας
-
NBA
/ 8 ώρες πρινΣπουδαία νίκη για τους Μπουλς επί των Σίξερς σε διπλή παράταση με 109-105
Οι Γουόριορς έριξαν σε θέση… play in τους Μάβερικς
-
WTA
/ 1 ημέρα πρινΔύσκολη η κλήρωση της Σάκκαρη στο Miami Open
Θα παίξει στην πρεμιέρα της με κάτοχο του US Open