Συνδεθείτε μαζί μας

CHAMPIONS LEAGUE

Ρόντρι: «Ελπίζουμε σε καλό αποτέλεσμα με τη Σπόρτινγκ»

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην πορεία των πρωταθλητών Αγγλίας φέτος.

Στην ετοιμότητα της Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό Champions League, στην εμπειρία που έχουν πλέον οι παίκτες μετά την περσινή πορεία αλλά και στο παιχνίδι κόντρα στη Σπόρτινγκ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ρόντρι.

«Πιστεύω πως είμαστε μία πολύ καλύτερη ομάδα από τον τελικό του Champions League επειδή έχουμε την εμπειρία. Δεν είχαμε αυτή την εμπειρία σε τέτοια κατάσταση προηγουμένως, οι περισσότεροι από τους παίκτες δεν είχαν παίξει ημιτελικό ή τελικό στη διοργάνωση», δήλωσε ο αμυντικός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι.

«Τώρα, έχουμε φτάσει σε αυτές τις φάσεις και γνωρίζουμε την αίσθηση. Το ποδόσφαιρο δεν αφορά πάντα την ποιότητα. Όλοι μας είμαστε άνθρωποι και όταν φτάνουμε σε αυτές τις καταστάσεις, η πίεση είναι υψηλή και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Τώρα, έχουμε την εμπειρία, πιστεύω πως είμαστε πιο ολοκληρωμένοι».

«Το Champions League είναι πάντα το ίδιο. Τώρα αντιμετωπίζουμε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πρόκειται να είναι δύσκολοι, όπως πάντα. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και έπειτα να έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας με πλεονέκτημα. Είναι πάντα ανοιχτό. Στο Champions League, τα πάντα μπορούν να συμβούν», υπογράμμισε ενόψει Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Προτιμώ να εστιάζουμε στους εαυτούς μας, στον τρόπου που αναπτυσσόμαστε αυτή τη σεζόν, στο πως βελτιωνόμαστε απ’ όταν ξεκινήσαμε. Γνωρίζουμε πως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, το δεύτερο μισό της σεζόν, και έχουμε μάθει από τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε στη συνέχεια.

«Δεν μπορούμε να τα πάμε εξαιρετικά για το 75% της σεζόν και έπειτα να πέσουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να βρίσκεσαι στο 100% μέχρι τέλους. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό τον στόχο», τόνισε στο τέλος ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το CHAMPIONS LEAGUE