Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ρούμπεν Ντίας: «Υπάρχει άπλετο περιθώριο για βελτίωση»

Ο Πορτογάλος στόπερ των πρωταθλητών Αγγλίας μίλησε λίγες μέρες μετά την επικράτηση της Σίτι με 0-5 στη Λισαβόνα.

Δηλώσεις που αρμόζουν σε έναν ηγέτη μιας κορυφαίας ομάδας από τον Ρούμπεν Ντίας, ο οποίος εξελίχθηκε ακριβώς σε αυτό στο ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας.

«Στην ομάδα μας όλοι θέλουμε να κερδίζουμε, μας αρέσουν οι δύσκολες προκλήσεις, επειδή αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε. Το Champions League είναι μία ακόμη από τις προκλήσεις. Είναι μία ιδιαίτερη διοργάνωση καθώς περιλαμβάνει τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», ανέφερε αρχικά.

«Είναι μία μεγάλη φιλοδοξία μας, μας αρέσει αυτή η πίεση, αυτή η αίσθηση πως πρόκειται για ομαδικό στόχο. Είναι ένα θετικό συναίσθημα, μας κάνει καλύτερους, μας κάνει να θέλουμε να βελτιωθούμε, ατομικά και συλλογικά. Είναι μία πρόκληση που θέλουμε, μία πρόκληση για την οποία είμαστε έτοιμοι», τόνισε στη συνέχεια.

«Γνωρίζω πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας σύλλογος που θέλει να κερδίζει κάθε διοργάνωση. Απομένεις πολύς δρόμος, αλλά το μυστικό θα είναι το να πάμε ματς με το ματς. Αυτό πρόκειται να κάνουμε. Δεν υπάρχουν μυστικά σε αυτή την ομάδα. Αφορά απλώς να έχεις τη νοοτροπία του να θες να γίνεσαι καλύτερος», υπογράμμισε για τη νοοτροπία της ομάδας.

«Έτσι νιώθουμε όλοι μας, αυτό θέλουμε όλοι μας. Γι’ αυτό αυτή η ομάδα κερδίζει κάθε σεζόν, δεν αποτελεί σύμπτωση. Η νοοτροπία και το πνεύμα μας είναι πάντα τα ίδια, παρά τα αποτελέσματα ή τις καλές στιγμές. Πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση, κάτι για το οποίο να δουλέψουμε», σημείωσε στο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ