Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ρουμενίγκε: «Δεν έπρεπε να φύγει ο Αλάμπα»

Μετανιωμένος για το γεγονός της αποχώρησης του Αυστριακού αμυντικού, δηλώνει ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Μετανιωμένος για την αποχώρηση του Νταβίντ Αλάμπα από την Μπάγερν εμφανίστηκε ο πρώην CEO της ομάδας, Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν θα έπρεπε να είχε επιτρέψει ποτέ την αποχώρηση του Αυστριακού.

Ο Νταβίντ Αλάμπα αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Μπάγερν με προορισμό τη Μαδρίτη και η απουσία του φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη να γίνεται αισθητή στο Μόναχο.

Αυτό τουλάχιστον παραδέχθηκε ο πρώην CEO των Βαυαρών, Καρλ – Χάιντζ Ρουμενίνγκε, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και εμφανίστηκε μετανιωμένος για τους χειρισμούς της ομάδας που οδήγησαν στο «διαζύγιο» με τον Αυστριακό αμυντικό.

Εξάλλου ο ίδιος είχε μεγάλο ρόλο κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την ανανέωση του 28χρονου, με τις διαπραγματεύσεις όμως να καταρρέουν στα τέλη του 2020 εξαιτίας των αγεφύρωτων διαφορών που υπήρχαν στο οικονομικό.

Η συνέχεια λίγο – πολύ γνωστή με τον Αλάμπα να παίρνει το ελευθέρας του για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ και τον Ρουμενίνγκε λίγους μόλις μήνες αργότερα να παραδέχεται πως δεν θα έπρεπε να είχε επιτραπεί η αποχώρησή του.

«Από τότε που ο Αλάμπα πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, λείπει από τη Μπάγερν ένας αμυντικός που θα μπορεί να οργανώνει το παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Νομίζω πως όλοι συμφωνούν πως δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να φύγει. Δυστυχώς όμως όλα κόλλησαν σε κάποιο σημείο. Είτε οικονομικά είτε ατμοσφαιρικά, είναι δύσκολο να το αναλύσω. Το θέμα είναι ότι δεν είναι πια εδώ και νομίζω ότι η αποχώρησή του δεν έχει καλυφθεί δεόντως» ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ