Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό το πανό και οι φανέλες για τον Άλκη!

Ο Παναιτωλικός έκανε γνωστό πως τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Τα «καναρίνια» τίμησαν με έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο την μνήμη του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (05/02) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους παίκτες να φορούν φανέλες με το όνομα του αδικοχαμένου νεαρού, ενώ ανήρτισαν και ένα πανό με τον Τίτορμο να κρατάει στην αγκαλιά του το σώμα του Άλκη.

Μετά την καθολική αποδοχή και τη μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι δράσεις αυτές, η ομάδα του Αγρινίου αποφάσισε να πάει το θέμα ένα βήμα παρακάτω!

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός αποφάσισε να δημοπρατήσει τόσο το πανό με τον Τίτορμο, όσο και τις φανέλες με το όνομα του Άλκη – υπογεγραμμένες φυσικά από τους παίκτες – με τα έσοδα να πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό σωματείο «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας», το οποίο και εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανάλαβε την πρωτοβουλία να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, μετά την δολοφονία ενός ακόμα φιλάθλου, του Άλκη Καμπανού. Με την ανάρτηση σχετικού σκίτσου του Αγρινιώτη σκιτσογράφου Χρήστου Παπανίκου στα social media της ομάδας και σε πανό στο γήπεδο, όπως επίσης με την απόφαση να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με φανέλες στις οποίες αντί των ονομάτων τους αναγράφονταν το όνομα ΑΛΚΗΣ.

Η πρωτοβουλία έτυχε καθολικής αποδοχής και μεγάλης ανταπόκρισης. Θέλοντας να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την ίδια κατεύθυνση που ακολουθούμε ως Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος σχεδόν έναν αιώνα, θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση όλου του υλικού που χρησιμοποιήθηκε (πανό, φανέλες ποδοσφαιριστών με τις υπογραφές τους) μέσω του Charityidols προκειμένου όσοι εκδήλωσαν πρόθεση να αποκτήσουν το υλικό, να μπορέσουν να το πράξουν. Λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας» που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία και να ενισχύσουμε το στόχο. Αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε (για μια ακόμα φορά) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1