Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΣΜΟΣ

Σε κλινική αποτοξίνωσης για το στρες ο Γουίλ Σμιθ

Σε μια υπερπολυτελή κλινική για την καταπολέμηση του στρες βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Κρις Ροκ στα φετινά Όσκαρ, ο Γουίλ Σμίθ θα ζητήσει βοήθεια από ειδικούς για να αντιμετωπίσει το στρες σε μια κλινική αποτοξίνωσης για celebrities.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς των βραβείων Όσκαρ όταν χαστούκισε τον κωμικό αφού εκείνος έκανε ένα αστείο για τα ξυρισμένα μαλλιά της συζύγου του ηθοποιού, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία πάσχει από αλωπεκία.

Η στιγμή αυτή είχε τέτοιες επιπτώσεις που, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο καλλιτέχνης θα περάσει κάποιο διάστημα σε κλινική αποκατάστασης. «Ο αντίκτυπος των αντιδράσεων έπληξε πολύ τον Γουίλ, γι’ αυτό θα λάβει βοήθεια για την αντιμετώπιση του στρες», αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Πρόκειται αναμφισβήτητα για τη μάχη της καριέρας του. Θα είναι μια κλινική πολυτελείας στην οποία πηγαίνουν πλούσιοι και διάσημοι, θα περιλαμβάνει πολλές ψυχολογικές αναζητήσεις και ο ηθοποιός θα δουλέψει με τον εαυτό του για να το ξεπεράσει», αναφέρει η «Sun».

Ο Γουίλ Σμιθ ελπίζει, σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας, να επιστρέψει εγκαίρως για να σώσει την καριέρα και τη φήμη του. Υπενθυμίζεται ότι, μετά την επίσημη συγγνώμη, ο ηθοποιός έχει ήδη αποβληθεί από την Ακαδημία Κινηματογράφου Όσκαρ μετά την επίθεση.

«Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα δεχθώ οποιεσδήποτε άλλες συνέπειες που η διοίκηση κρίνει κατάλληλες”, ανέφερε ο Γουίλ Σμιθ σε ανακοίνωσή του.

Από την πλευρά του, ο οργανισμός απονομής των βραβείων άνοιξε πειθαρχικό φάκελο εναντίον του καλλιτέχνη για «ακατάλληλη σωματική επαφή, προσβλητική ή απειλητική συμπεριφορά και διακινδύνευση της ακεραιότητας της Ακαδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΟΣΜΟΣ