Συνδεθείτε μαζί μας

EUROLEAGUE

Σε συνομιλία με την Ευρωλίγκα για τα γεγονότα στην Ουκρανία η Ζαλγκίρις

Άμεση αντίδραση από τον σύλλογο από τη Λιθουανία.

Τρομακτικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το Κίεβο, το οποίο δέχεται την επίθεση που διέταξε τα ξημερώματα ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Μόλις άρχισαν να ηχούν οι πρώτοι βομβαρδισμοί και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κήρυξε την χώρα σε κατάσταση πολέμου, οι πολίτες στο Κίεβο άρχισαν να εγκαταλείπουν άρον άρον την πόλη.

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ουκρανία δεν έμεινε αμέτοχη η Ζαλγκίρις, η οποία συνομίλησε με τη Euroleague για να αξιολογήσει την κατάσταση και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της διοργάνωσης. Μάλιστα έβαλε φόντο την ουκρανική σημαία στο σήμα της, θέλοντας έτσι να δείξει τη συμπαράσταση της.

«Η Ζαλγκίρις δεν αγνοεί τα γεγονότα στην Ουκρανία και διοργανώνει συνομιλία με τη διοίκηση της Euroleague προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και να συμφωνήσει σε περαιτέρω ενέργειες. Είμαστε επίσης σε συνομιλίες με αρκετούς συλλόγους για αυτό το θέμα και θα εξετάσουμε αυτή την κατάσταση σε επίπεδο πρωταθλήματος. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη μια ενιαία απόφαση για τη διοργάνωση», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το EUROLEAGUE