Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

«Σειρήνες» από Αυστραλία για Σαρδινέρο!

Έντονο ενδιαφέρον από Αυστραλία για Σαρδινέρο με τον Ισπανό να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αφήσει τον ΟΦΗ και να κάνει το επόμενο «βήμα» στην καριέρα του. Η πρόταση από ομάδα της Αυστρίας φαίνεται να είναι εξαιρετική για τον ίδιο και φυσικά δε θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεση τους για να προχωρήσει το θέμα, αφού δεν είχαν προφανώς ικανοποιηθεί οικονομικά. Αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει τις τελευταίες ώρες με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τη «χρυσή» τομή ώστε ο παίκτης να αποχωρήσει από το Ηράκλειο.

Βαρόμετρο στις συζητήσεις των δύο ομάδων είναι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να πάει στην Αυστραλία, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, εξάλλου, να γνωρίζουν ότι από τον Ιανουάριο ο Σαρδινέρο θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, οπότε θα ήταν προτιμότερο τώρα η ΠΑΕ να βάλει ένα ποσό στα ταμεία της.

Στον ΟΦΗ, μάλιστα, φαίνεται να έχουν πάρει ήδη την απόφαση για αντικατάσταση του, οπότε ο Όμιλος πάει για τουλάχιστον δύο εξτρέμ. Οι επόμενες ώρες, έτσι, είναι κρίσιμες, μιας και αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις για να τελειώσει η μεταγραφή του «Σάρδι» σε κλαμπ της Αυστραλίας.

Μπορεί προς το παρόν να μην είναι κάτι επίσημο, αλλά για να χαλάσει το deal πρέπει κάποια από τις δύο μεριές να αλλάξει ξαφνικά στάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ