Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεισμός 5,8 Ρίχτερ στο Ηράκλειο: Ένας νεκρός στο Αρκαλοχώρι, 9 τραυματίες!

Κατέρρευσε άνθρωπος που είχε εγκλωβιστεί στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Ο άτυχος εργάτης οικοδομών έκανε επισκευές στον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας την ώρα που τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου βρίσκονταν εκτός. Την ώρα του σεισμού ο τρούλος της εκκλησίας κατέρρευσε με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Ο άτυχος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μαζί του στην εκκλησία υπήρχε ακόμη ένας εργάτης ο οποίος απομακρύνθηκε σώος. Σώος απεγκλωβίστηκε και άλλος ένας πολίτης στο χωριό Πατσίδερος που είχε παγιδευτεί μέσα στο σπίτι του καθώς από τις ζημιές λόγω του σεισμού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες υπάρχουν 9 τραυματίες (7 με ελαφρές εκδορές και 2 με κατάγματα) και έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μέχρι στιγμής στο κέντρο της Πυροσβεστικής έχουν αναφερθεί πολλές ζημιές σε κτίρια στα χωριά Ρουσσοχώρια, Αρχοντικό και Πατσίδερος. Στην περιοχή βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έχει κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ