Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΑ

Σφοδρή επίθεση Γιαννακόπουλου σε Αυγενάκη: «Μετά το Πάσχα θα έρθω να μου υπογράψεις τη σύμβαση»

Αυγενάκης: « Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι»

Στη αντεπίθεση πέρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη!

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα Κρήτης 103,1» και την εκπομπή Livetalks, ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε μεταξύ άλλων για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων: «Είναι υποχρέωσή μας να εξελιχθούν όλα νόμιμα και θετικά».

Όσο για τον κ. Γιαννακόπουλο και για όσα λέει εναντίον του, τόνισε: «Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο, που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια», είπε και τόνισε ότι θα κάνει το σωστό, το ηθικό και το τίμιο.

Ακόμα, ανέφερε: «Έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι» και συμπλήρωσε ότι θα κάνει τα πάντα «με όρους διαφάνειας και σωστά».

«Δεν έχω τίποτα με τον κ. Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τα κάνει στα κοινωνικά δίκτυα», δήλωσε επιπλέον ο Αυγενάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, λοιπόν, δεν άφησε αναπάντητα τα παραπάνω, κάνοντας σφοδρή επίθεση μέσω Instagram στον υφυπουργό! Ο κ. Γιαννακόπουλος τονίζει ότι «μοναδική υποχρέωσή μου είναι να σε στείλω σπίτι σου», λέει «να πλένεις το στόμα σου όταν ξαναπιάσεις τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος», ενώ τον χαρακτηρίζει «γιουσουφάκι του Ολυμπιακού»!

Σε άλλο σημείο, δε, της ανάρτησής του, υπογραμμίζει: «Μετά το Πάσχα θα έρθω να μου υπογράψεις τη σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΑ