Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σίμος: «Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει την πίστη μου στους παίκτες μου»

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 0-4 από την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας.

Παρά την ήττα της Εθνικής Ελπίδων με 4-0 από την Πορτογαλία στην Τρίπολη ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος τόνισε ότι συνεχίζει να πιστεύει στην αξία και στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του.

Ο Σίμος επισήμανε μιλώντας στο site της ΕΠΟ:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Απέναντι σε τόσο δυνατές ομάδες όπως η Πορτογαλία, ο βαθμός ετοιμότητας και η απόδοσή μας πρέπει να είναι στο 110% για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εμείς δυστυχώς σε αυτόν τον αγώνα δεν το είχαμε αυτό. Στα πρώτα τριάντα λεπτά η απόδοσή μας ήταν τέτοια που χάσαμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι σε αυτό το παιχνίδι.

Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι δεν ήταν αυτό που θέλαμε δεν επηρεάζει την πίστη που έχω στις ικανότητες και στην αξία των ποδοσφαιριστών μας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια μέχρι σήμερα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά ο σημερινός αγώνας είναι ένας αγώνας οδηγός για το μέλλον και για το επόμενο επίπεδο στο οποίο θέλουμε να βρεθούμε. Άρα συνεχίζουμε με στόχο τον Ιούνιο να είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει από την αρχή ως ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ