Συνδεθείτε μαζί μας

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκληρή μάχη για τη τηλεθέαση

Η πρεμιέρα του «Master Chef» στο Star δημιουργεί νέα νούμερα τηλεθέασης

Μετά την έναρξη της σεζόν, η χθεσινή Δευτέρα ήταν η πιο ενδεικτική για το β’ μέρος του προγράμματος και για όσα θα ακολουθήσουν ένα δύσκολο πρώτο μέρος.

Η εικόνα δείχνει να αντιστρέφεται καθώς τα ριάλιτι πήραν κεφάλι και πίεσαν σημαντικά τις σειρές προκαλώντας τους σημαντικές απώλειες.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας η πρεμιέρα του «Master Chef» στο Star ξεπέρασε το 22% στο δυναμικό κοινό πολύ μακριά όμως από το περυσινό 40%, το οποίο είχε σημειωθεί με αντίπαλο το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και όχι όλους αυτούς που φέτος βρέθηκαν απέναντι. Το «Survivor» κρατήθηκε ψηλά και άγγιξε το 22% καθώς έχει ιδιαίτερη δυναμική αυτές τις ημέρες και δυνατό επεισόδιο χθες.

Απώλειες για τον «Σασμό», ο οποίος μακριά από τα 30άρια έπεσε στο 21,5% δείχνοντας ωστόσο πως έχει το κοινό του. Στο 14% κινήθηκε η «Γη της ελιάς» και κοντά στο 9% η «Σκοτεινή θάλασσα» στο Mega. Την μεγαλύτερη ζημιά έπαθε ο ΑΝΤ1 ο οποίος είδε την «Φάρμα» να προσγειώνεται κοντά στο 5%. Κοντά στο 15% κινήθηκαν οι «Αγριες Μέλισσες» και στο ίδιο ποσοστό το «The 2night show».

Η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» έφερε και τα νούμερα στην ζώνη των 8 για τον ΑΝΤ1, οι οποίοι ξεπέρασαν το 23% και σε τέταρτο άγγιξαν το 26%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ