Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σούπερ Βουλιαγμένη και πρόκριση στα ημιτελικά του Eurocup

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 20-18 της Μλάντοστ στα πέναλτι, «σβήνοντας» το 11-10 του Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Eurocup, όπου θα αντιμετωπίσει την Όρβοσι.

Ο ΝΟΒ ανέτρεψε το 11-10 του Ζάγκρεμπ, επικρατώντας αρχικά με το ίδιο σκορ στο σημερινό ματς και ολοκλήρωσε την ανατροπή μέσω των πέναλτι (20-18). Επόμενο εμπόδιο στον δρόμο για τον τίτλο θα είναι η Όρβοσι από την Ουγγαρία στις 3 και 10/4.

Οι «μπέμπηδες» επέδειξαν εξαιρετική εικόνα σε όλη τη διάρκεια του ματς και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την πρόκριση από στην κανονική διάρκεια. Οι πολίστες του Χρβόγε Κόλιανιν έφτασαν στο 10-7, με τον Βρλιτς να σημειώνει στα τελευταία δευτερόλεπτα το 11-10 που οδήγησε το ματς στον έξτρα χρόνο.

Εκεί, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι στις τελευταίες εκτελέσεις και προκρίθηκαν, έχοντας προλάβει να δώσουν μόνο ένα ματς, λόγω της διακοπής της Α1.

Ο αγώνας στον Πειραιά ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη. Οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ μέχρι και την τρίτη περίοδο. Η Βουλιαγμένη ήταν εντυπωσιακή στο τέταρτο οκτάλεπτο και προηγήθηκε αρχικά με 9-7 και, σ τξ συνέχεια, 11-9. Οι Κροάτες ισοφάρισαν με παίκτη παραπάνω στην τελευταία τους επίθεση με τον Λάζιτς 16’’ πριν το τέλος και το ματς έληξε 11-10 για να οδηγηθούμε στα πέναλτι.

Εκεί, η Βουλιαγμένη ευστόχησε και στα εννέα πέναλτι που εκτέλεσε. Ο Τζωρτζάτος απέκρουσε το ένατο πέναλτι των Κροατών και έδωσε την πρόκριση.

Η διαδικασία των πέναλτι:

1ο πέναλτι: Ράντου γκολ – Αφρουδάκης γκολ

2ο πέναλτι: Μπούκιτς γκολ – Μυλωνάκης γκολ

3ο πέναλτι: Μίλος γκολ – Καλογερόπουλος γκολ

4ο πέναλτι: Βρλιτς γκολ – Μπάσιτς γκολ

5ο πέναλτι: Λάζιτς γκολ – Γκιουβέτσης γκολ

6ο πέναλτι: Ράντου γκολ – Αφρουδάκης γκολ

7ο πέναλτι: Μπούκιτς γκολ – Μυλωνάκης γκολ

8ο πέναλτι: Μίλος γκολ – Καλογερόπουλος γκολ

9ο πέναλτι: Βρλιτς (απόκρουση Τζωρτζάτου και δοκάρι) – Μπάσιτς γκολ

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-1, 1-2, 4-3, 9-8 στα πέναλτι. Σύνολο 20-18

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονητής Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος 2, Γουβης, Αφρουδακης 3, Καλογερόπουλος 4, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Μπάσιτς 3, Λόζινα 1, Ανδρεάδης

ΜΛΑΝΤΟΣΤ (προπονητής Ζόραν Μπάγιτς): Μάρσελιτς, Ράντου 2, Μίλος 4, Μπίλιακα, Λάζιτς 5, Γιόσιπ Βρίλιτς 1, Μπούκιτς 4, Μπούσλιε 1, Σάμαρτζιτς, Μπάγιτς, Μ. Βρίλιτς, Ντάσιτς 1, Γιουρλινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ