Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES επί του Περιστερίου

Νίκησε με σκορ 6-5 τον ΓΣ Περιστερίου

Επιδεικνύοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES κατάφερε να φτάσει στη σημαντικότερη μέχρι σήμερα νίκη του στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας σε ήττα με σκορ 6-5 τον ΓΣ Περιστερίου.

Αυτή τη φορά οι παίκτες του Μάνθου Βουλγαράκη εφάρμοσαν κατά γράμμα τις εντολές του, παίζοντας εξαιρετικά. Ειδικότερα, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES… βραχυκύκλωσε τον ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις για να φτάσει στη διεκδίκηση της νίκης.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ξεκίνησε προηγούμενος με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο χάρη στα ισάριθμα γκολ του Νικολαΐδη, συντηρώντας στο ημίχρονο τη διαφορά (4-2) παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι. Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό ήταν σχεδόν το ίδιο, με τις δυο ομάδες να παίζουν με πάθος, αλλά οι άμυνες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Στην τελευταία περίοδο, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αντεπεξήλθε με επιτυχία ενώ σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του Κουτρουλάκη κάτω από τα δοκάρια έφτασε σε μια σπουδαία νίκη που του δίνει ψυχολογική και ουσιαστική ώθηση για τη συνέχεια.

Διαιτητές: Σταυρίδης – Κατσώνης

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 2-2, 0-1

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης 1, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 2, Μαραγκουδάκης

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ