Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα τοπικά πρωταθλήματα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ηρόδοτος

H ανακοίνωση της ομάδας που κάνει λόγο για δυσβάσταχτο οικονομικό χρέος

Η Ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηροδότου:

«Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και προσπάθειες του Δ.Σ του Ερασιτέχνη η συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει θεωρείται αδύνατον. Η ομάδα μας προέρχεται από έναν αιφνίδιο υποβιβασμό ο οποίος έχει κοστίσει στην ομάδα μας σε διάφορα επίπεδα. Η νέα συγκρότηση των ομίλων στην Γ’ Εθνική επιφέρει ακόμη ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος όπου στην παρούσα κατάσταση δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Με απλούς υπολογισμούς η συμμετοχή μας στην Γ.ΕΘΝΙΚΗ και απαιτεί ΜΠΆΤΖΕΤ άνω των 200 έως 250 χιλιάδων για επιτευχθεί έστω η παραμονή στην κατηγορία αυτή, όπου βάση της προκηρύξεως θα μετέχουν 17 ομάδες και θα υποβιβάζονται 7, εδώ να σημειωθεί ότι θα μετέχουν τουλάχιστον 7 ομάδες από το βόρειο Αιγαίο για πρώτη φορά στην ιστορία του ομίλου. Όπου θα απαιτούνται 14 και πλέον ταξίδια με κόστος 7 έως 8 χιλιάδων ευρώ ανά ταξίδι πράγμα που είναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε οικονομικά

Το Δ.Σ του Ερασιτέχνη προτείνει η ομάδα μας να συμμετέχει στο Α1 της ΕΠΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με σκοπό την επανίδρυση και ανασυγκρότηση της ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα το Δ.Σ του Ερασιτέχνη πριν προβεί σε αυτήν την ενέργεια έως την τελευταία μέρα δήλωσης στο πρωτάθλημα Γ.ΕΘΝΙΚΗΣ 20 .7.23 καλεί επίσημα όποιον θεωρείται κατάλληλος με την μορφή επενδυτή και με τις κατάλληλες και απαραίτητες εγγυήσεις, όπου να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και μακριά από τοξικότητες την ομάδα μας στην Γ.ΕΘΝΙΚΗ η πόρτα μας είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, πάντα με την συμμετοχή και την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ