Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης μαζί με άλλα δύο άτομα

Εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία

Στην προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη και άλλων δύο ατόμων προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής, στο πλαίσιο έρευνας που είναι σε εξέλιξη με την εποπτεία εισαγγελέα, για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, την περασμένη Παρασκευή.

Οι άλλοι δύο προσαχθέντες βρίσκονται ήδη στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, καθώς και για το εάν έχουν σχέση με τον παρουσιαστή.Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για άτομα με ποινικό παρελθόν, εκβιάσεις και άλλα αδικήματα.

Τον παρουσιαστή είχε καταγγείλει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, υποστηρίζοντας αφενός ότι εμπλέκεται σε «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του, αφετέρου ότι σκηνοθέτησε τις επιθέσεις στο δικό του σπίτι και τέλος για την επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή στον Διόνυσο και στο κανάλι στα Μελίσσια, απ’ όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, για τη συλλογή στοιχείων προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι καταγγελίες και κατα πόσον οι υποθέσεις συνδέονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ