Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη ΜΕΘ με κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Εισήχθη στο «Σωτηρία» και λίγο αργότερα σε ΜΕΘ

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα. Ο δημοσιογράφος και ιδρυτής κόμματος νόσησε από κορωνοϊό και αφού η κατάστασή του επιβαρύνθηκε, εισήχθη στο «Σωτηρία» και λίγο αργότερα σε ΜΕΘ.

Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα («Ελεύθεροι Άνθρωποι»), ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media: «Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!».

Ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας σε ανάρτησή του την Τρίτη είχε αναφέρει: «Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: “Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι”.

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ