
Ποδοσφαιριστής της Σέλτικ αποτελεί κι επίσημα ο Γιώργος Γιακουμάκης!Ο Έλληνας επιθετικός ανακοινώθηκε από τους «Καθολικούς», με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών η Φένλο θα βάλει στα ταμεία της περίπου τρία εκατ. ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ -η οποία διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%– θα καρπωθεί γύρω στα 300 χιλιάδες ευρώ.
«Η Σέλτικ είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο με τους καλύτερους οπαδούς. Είναι ένας σύλλογος που θαύμαζα τόσο καιρό και θα είναι τιμή μου που θα φοράω τη διάσημη φανέλα της», τόνισε μεταξύ άλλων ο 26χρονος άσος.
🇬🇷 𝕆𝕦𝕣 𝟙𝟘𝕥𝕙 𝕤𝕦𝕞𝕞𝕖𝕣 𝕤𝕚𝕘𝕟𝕚𝕟𝕘 📝
Giorgos Giakoumakis has joined #CelticFC on a five-year deal, subject to international clearance! 💪#WelcomeGiakoumakis 🍀
— Celtic Football Club (@CelticFC) August 31, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
GRAND SLAM
/ 8 ώρες πρινO Novak Djokovic το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Roland Garros
Κερδίζοντας με 3-1 σετ τον "λαβωμένο" Carlos Alcaraz
-
BASKETLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΟ Παναθηναϊκός νίκησε 67-65 τον Ολυμπιακό, για το 1-1 στους τελικούς
Με τρίποντο του Πονίτκα στα 17,4’’ πριν τη λήξη και τον ΜακΚίσικ να αστοχεί...
-
NBA
/ 2 ημέρες πρινBreak στο break από τους Νάγκετς, επικράτηση (109-94) μέσα στο Μαϊάμι
Πήραν ξανά το προβάδισμα στη σειρά των τελικών με 2-1
-
GRAND SLAM
/ 3 ημέρες πρινΤο πρόγραμμα της Τετάρτης στο Roland Garros
Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση