Συνδεθείτε μαζί μας

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Στην 5η θέση στα 100μ πεταλούδα τερμάτισε η Άννα Ντουντουνάκη

Δήλωσε ότι μέσα στην χρονιά σκέφτηκε να τα παρατήσει, αλλά δεν το έκανε

Την πέμπτη θέση στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Ρώμη, τερμάτισε η Άννα Ντουντουνάκη.Η πρωταθλήτρια από την Κρήτη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της κάνοντας φετινό ρεκόρ (57.91), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανέβει στο βάθρο.

Αναλυτικά η κατάταξη του τελικού στα 100μ. πεταλούδα:

Λουίζ Χάνσον (Σουηδία) 56.66
Μαρί Βατέλ (Γαλλία) 56.80
Λάνα Πουντάρ (Βοσνία) 57.27
Αντζελίνα Κέλερ (Γερμανία) 57.90
Άννα Ντουντουνάκη (Ελλάδα) 57.91
Ιλάρια Μπιάνκι (Ιταλία) 58.34
Μακίνες Κένα (Μ. Βρετανία) 58.86
Ρος Βανότερντικ (Βέλγιο) 58.74

Η Άννα Ντουντουνάκη κατάφερε να κάνει ατομικό ρεκόρ για φέτος με 57.91 στα 100μ πεταλούδα, ωστόσο τερμάτισε στην 5η θέση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ρώμης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αμέσως μετά από την προσπάθεια της, λύγισε την ώρα που έκανε της δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ ανέφερε πως αν και μέσα στην χρονιά σκέφτηκε αρκετά να τα παρατήσει, δεν το έκανε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ούτε με το χρόνο είμαι πολύ ευχαριστημένη ούτε με τη θέση, αλλά αυτό μπορούσα να κάνω τώρα και αυτό έκανα. Το μετάλλιο ήταν πολύ δύσκολο, απ’ ό,τι φάνηκε. Δεν έχει πάει η χρονιά όπως θα ήθελα, για να μπορώ να κυνηγήσω ατομικό ρεκόρ εδώ. Θα μπορούσε να είχε πάει καλά, αλλά ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, πολύ γεμάτη χρονιά με πάρα πολλούς αγώνες. Δεν έχω σταματήσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά πραγματικά αν έπιανα αυτό το μετάλλιο, θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα

Δεν τα κατάφερα, παρ’ όλα αυτά μπορεί να στενοχωριέμαι, από την άλλη θα κάνω διακοπές έπειτα από πολύ καιρό που περίμενα αυτήν τη στιγμή. Αυτό που θα κρατήσω είναι ότι δεν τα παράτησα, ενώ το σκέφτηκα πάρα πολλές φορές φέτος. Δεν τα παράτησα ούτε μία στιγμή. Για μένα ήρθε η ώρα να κάνω διακοπές. Ίσως ήθελα να κλείσει καλύτερα η χρονιά, αλλά το είχα ανάγκη και του χρόνου θα φτιάξω τα πράγματα για να περάσω στο επόμενο στάδιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ