Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο φάκελος του αγώνα ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Αναλυτικά το χρονικό της καταγγελίας για παράνομο στοιχηματισμό στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Σε διευκρίνιση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει από το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναιτωλικός προχώρησε η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας. Με ενημέρωσή της, θέλησε να καταστήσει ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση στις διαδικασίες έπειτα από την καταγγελία για παράνομο στοιχηματισμό.

Παραθέτει λοιπόν αναλυτικά το χρονικό τους, σημειώνοντας συγκεκριμένα:

«Σχετικά με τον αγώνα της 22/01/2022 ΟΦΗ-Παναιτωλικός της SL1, από την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (ΕΠΑΘΛΑ) γνωστοποιούνται τα εξής:

Η σχετική καταγγελία, στην πλατφόρμα αναφορών της ΕΠΑΘΛΑ, σχετικά με αντικανονικό στοιχηματισμό για κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Παναιτωλικού, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/02/2022 και αμέσως ανατέθηκε η διερεύνησή της σε κλιμάκιο αξιολόγησης.

Την Παρασκευή 25/02/2022 ζητήθηκαν τα στοιχηματικά δεδομένα για τον συγκεκριμένο αγώνα από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Τη Δευτέρα 28/02/2022 ελήφθησαν τα στοιχεία από την ΕΕΕΠ.

Την Τετάρτη 02/03/2022 ετοιμάστηκε από το κλιμάκιο αξιολόγησης το Πόρισμα, με χαρακτηρισμό για “προτεραιότητα άμεσης διερεύνησης”.

Όπως προβλέπει ο Κανονισμός Αναφορών της ΕΠΑΘΛΑ, το Πόρισμα διαβιβάστηκε την Πέμπτη 03/03/2022 για πειθαρχική διερεύνηση στην ΕΠΟ (Integrity Officer).

Την ίδια ημέρα απεστάλη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα για ποινική διερεύνηση.

Έκτοτε, οι σχετικές διαδικασίες δρομολογούνται από τους αρμόδιους φορείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1