Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Στις 19 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League

Έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.

Την Δευτέρα 19 Ιουλίου θα διενεργηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, το οποίο –θυμίζουμε- έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.

Η κλήρωση θα γίνει κανονικά, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που δημιουργεί η μη έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος λόγω του θολού τοπίου στα τηλεοπτικά των ομάδων.

Για το τελευταίο, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, εξουσιοδοτήθηκε για να προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της προκήρυξης. Αν, ωστόσο, δεν βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά, δύσκολα θα εγκριθεί και πάλι η προκήρυξη και το πρωτάθλημα θα είναι στον αέρα.

Tο Δ.Σ. της Super League, τέλος, ανακοίνωσε πως συμφωνεί επί της αρχής ομόφωνα με την Ολιστική Μελέτη των UEFA/FIFA, αν και γενικότερα εκφράστηκε δυσαρέσκεια για την ΕΠΟ περί ελλιπούς ενημέρωσης για τις αλλαγές στους κανονισμούς που προωθούνται στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1