Συνδεθείτε μαζί μας

CHAMPIONS LEAGUE

Στο Πόρτο ο τελικός του Champions League

Η Κωνσταντινούπολη χάνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά την σπουδαία αναμέτρηση

O τελικός του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, θα φιλοξενηθεί επί πορτογαλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Πόρτο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο αγώνας που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία δεν θα γίνει, καθώς  η χώρα έχει ενταχθεί στον «κόκκινο κατάλογο» με τις χώρες που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ωστόσο, ο μεγάλος τελικός θα φιλοξενηθεί τελικά στο Πόρτο, καθώς η Πορτογαλία ανήκει στον «πράσινο κατάλογο» των χωρών με χαμηλό κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα η Κωνσταντινούπολη να «χάσει» για δεύτερη διαδοχική χρονιά την σπουδαία αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης για τον τελικό ήταν και η Λισαβόνα, ωστόσο η UEFA έχει κατασταλάξει στο Πόρτο. Απομένουν οι τελικές συνεννοήσεις για τις τελευταίες λεπτομέρειες από τις δύο βρετανικές ομάδες. Τα εισιτήρια που δικαιούται η κάθε ομάδα είναι 4.500-6.000, τα ίδια δηλαδή που είχαν ανακοινωθεί και για τον προγραμματισμένο τελικό στην Τουρκία.

Επίσημες  ανακοινώσεις αναμένονται μέχρι αύριο Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το CHAMPIONS LEAGUE