
Στην ομάδα από την οποία είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, τον Παναιτωλικό, επέστρεψε ο Μιχάλης Μπακάκης, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες.
Ο 31χρονος δεξιός μπακ, έμεινε ελεύθερος την Τρίτη (30/8) από την ΑΕΚ μετά από οκτώ χρόνια, για να βρεθεί το απόγευμα της Πέμτπης (1/9) στο Αγρίνιο και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:
«Στον Παναιτωλικό επιστρέφει ο Μιχάλης Μπακάκης. Εδώ που άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αρχικά στην ομάδα Νέων το 2007 και την επόμενη περίοδο έκανε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο.
Με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία την περίοδο 2012-2013 (30 συμμετοχές) και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε 20 φορές με την Εθνική Ελλάδας.
Ο Μιχάλης Μπακάκης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 6».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
GRAND SLAM
/ 4 ώρες πρινO Novak Djokovic το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Roland Garros
Κερδίζοντας με 3-1 σετ τον "λαβωμένο" Carlos Alcaraz
-
BASKETLEAGUE
/ 22 ώρες πρινΟ Παναθηναϊκός νίκησε 67-65 τον Ολυμπιακό, για το 1-1 στους τελικούς
Με τρίποντο του Πονίτκα στα 17,4’’ πριν τη λήξη και τον ΜακΚίσικ να αστοχεί...
-
NBA
/ 2 ημέρες πρινBreak στο break από τους Νάγκετς, επικράτηση (109-94) μέσα στο Μαϊάμι
Πήραν ξανά το προβάδισμα στη σειρά των τελικών με 2-1
-
GRAND SLAM
/ 3 ημέρες πρινΤο πρόγραμμα της Τετάρτης στο Roland Garros
Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση