Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στον τελικό της δικώπου με τρομερό ρεκόρ Κυρίδου-Μπούρμπου

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο στις 03:30

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου στον ημιτελικό της δικώπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το ελληνικό δίδυμο προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, σημειώνοντας χρόνο 6:48.70 που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ!Η Κυρίδου και η Μπούρμπου, αν και δεν ξεκίνησαν καλά, κατάφεραν να ανεβάσουν στροφές στα τελευταία 1.500 μέτρα και μπόρεσαν να πάρουν την πρωτιά στην ημιτελική φάση.

Στη δεύτερη θέση έμειναν οι Βρετανίδες Χέλεν Γκλόβερ και Πόλι Σουόν (6:49.39) και τρίτες ήταν οι Καναδές Κάλειφ Φίλμερ και Χίλαρι Γιάνσενς (6:49.46).Εκτός τελικού έμειναν οι 4ες Μόρισον/ΜακΙντάιρ από την Αυστραλία (6:49.82), οι 5ες Κρόλεϊ/Ντουκάρσκα από την Ιρλανδία (7:06.07) και οι 6ες Ρασμούσεν/Έρικσεν από τη Δανία (7:08.44).

Δυστυχώς το παγκόσμιο ρεκόρ του ελληνικού πληρώματος δεν κράτησε πολύ, καθώς στη δεύτερη ημιτελική σειρά το πλήρωμα της Νέας Ζηλανδίας το κατέρριψε αμέσως, τερματίζοντας σε χρόνο 6:47.41.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο στις 03:30 στον οποίο εκτός της Ελλάδας και της Νέας Ζηλανδίας, προκρίθηκαν και οι Βρετανία, Καναδάς, Ρωσία και Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ