Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Super League: Ή κεντρική διαχείριση σε συνδρομητικό ή SL TV

Η Σούπερ Λίγκα έχει πάρει την απόφασή της

Μια πολύ σημαντική απόφαση έλαβε ομοφώνως η SL1, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «dikisports.blogspot.com».

Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί επιτροπή των 4 μεγάλων συν τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη σύσταση της SL TV ώστε να γίνει διαπραγμάτευση με όλους τους φορείς για τα τηλεοπτικά δικαιώματα κεντρικής διαχείρισης.

Ταυτόχρονα ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης θα απευθυνθεί στα συνδρομητικά κανάλια για το συνολικό ποσό που είναι διατεθειμένα να δώσουν σε κεντρική διαχείριση.

“Αν δεν πάρουμε αυτά που θέλουμε πάμε σε SL TV”, συμφώνησαν οι ομάδες της Λίγκας.

Πάντως με βασικό θέμα την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη Διοικητικό Συμβούλιο στην Super League και στην ανακοίνωση που υπήρξε δεν αναφέρει πουθενά για πρόθεση SL TV.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: 

«Tο Δ.Σ. εξέφρασε τη βούληση να προχωρήσει στη δημιουργία κεντρικού φορέα διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, με τη ρητή επιφύλαξη υφιστάμενων συμβατικών υποχρεώσεων συγκεκριμένων ομάδων. Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα εκκινήσει διαπραγματεύσεις για την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων με όλους τους διαθέσιμους παρόχους, για όλες τις μορφές συναφών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Eγκρίθηκε ομόφωνα η συνεργασία με την εταιρεία VEO Technologies ApS για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη (technical filming) προπονήσεων και αγώνων των ομάδων υποδομών. Η χρηματοδότηση της απόκτησης του εξοπλισμού θα υλοποιηθεί από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1