Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Συμφωνία της MLS με την Apple για την επόμενη δεκαετία!

Ιστορική συμφωνία που δείχνει το μέλλον των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Ιστορική συμφωνία που δείχνει το μέλλον των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ανάμεσα στην MLS και την Apple!

Η κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως έφτασε σε συμφωνία με την Apple, παραχωρώντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην εταιρεία-κολοσσό για την επόμενη δεκαετία.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη συμφωνία-συνεργασία, που ενδέχεται να αλλάξει πολλά στο κομμάτι των τηλεοπτικών, μιλώντας για τον αθλητισμό. Μια συμφωνία που μπορεί να παρακινήσει τις μεγάλες εταιρείες streaming ώστε να μαζέψουν συνδρομητές μέσα από το αθλητικό κοινό.

Η Apple θα μεταδίδει τα παιχνίδια του MLS σε όλο τον κόσμο και χωρίς τοπικούς περιορισμούς, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν μέσα από την εφαρμογή της Apple να αγοράζει το πακέτο και να τα παρακολουθεί.

Ο συνδρομητής θα μπορεί να παρακολουθεί τους αγώνες, εφόσον διαθέτει την εφαρμογή της Apple, από τις παρακάτω συσκευές:
-iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K και Apple TV HD
-Samsung, LG, Panasonic, Sony, VIZIO και άλλες Smart TV
-Amazon Fire TV και συσκευές Roku
-Κονσόλες παιχνιδιών PlayStation και Xbox
-Chromecast με Google TV

-Comcast Xfinity
-tv.apple.com

Οι αγώνες MLS και Leagues Cup θα περιλαμβάνουν περιγραφές στα αγγλικά και τα ισπανικά, και όλοι οι αγώνες με ομάδες από τον Καναδά θα είναι διαθέσιμες στα γαλλικά.

Εκτός από τους αγώνες, η υπηρεσία θα παρέχει στους θαυμαστές μια νέα εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή, ώστε να μην χάνουν ποτέ ένα συναρπαστικό γκολ ή αποκρούσεις, καθώς και επαναλήψεις παιχνιδιών, highlights, αναλύσεις και άλλο πρωτότυπο προγραμματισμό.

«Η Apple είναι ο τέλειος συνεργάτης για να επιταχύνει περαιτέρω την ανάπτυξη του MLS και να εμβαθύνει τη σύνδεση μεταξύ των συλλόγων μας και των οπαδών τους», δήλωσε ο επίτροπος του MLS, Ντον Γκάρμπερ: «Δεδομένης της ικανότητας της Apple να δημιουργεί την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην κατηγορία και να προσεγγίζει τους θαυμαστές παντού, θα είναι απίστευτα εύκολο να απολαμβάνεις αγώνες MLS οπουδήποτε, είτε είσαι σούπερ θαυμαστής είτε απλός θεατής».

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλητισμού, οι οπαδοί θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα από ένα μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα σε ένα μέρος», δήλωσε ο Έντι Κιου, ανώτερος αντιπρόεδρος υπηρεσιών της Apple: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους οπαδούς του MLS, τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και όποιον αγαπά τον αθλητισμό. Χωρίς κατακερματισμό, χωρίς απογοήτευση – απλώς η ευελιξία να εγγραφείτε σε μια βολική υπηρεσία που σας προσφέρει το MLS, οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλετε να παρακολουθήσετε. Ανυπομονούμε να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους για να ερωτευτούν το MLS και να βρουν την αγαπημένη τους ομάδα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ