Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έκανε γνωστή τη σύλληψη ενός ατόμου για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη προχώρησε πριν λίγο η Αστυνομία. Την είδηση μετέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στο twitter.

Ο υπουργός, στην ανάρτηση αυτή αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της», αναφέρει ο υπουργός ο οποίος συνεχίζει:

«Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ κατά πληροφορίες έχει αναγνωρισθεί από έναν φίλο του Άλκη. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, πρόκεταιι για 22χρονο Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είναι σεσημασμένος για επεισόδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ