Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεργασία CRM ΑΡΙΑΔΝΗ – Hatzi Filax Group

Τρίτο συνέδριο : «Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ»

Η CRM Αριάδνη, μέλος του Ομίλου ΚΡΗΤΙΚΟΣ, εμπιστεύτηκε την Hatzi Filax Group τον Μάιο του 2022, για την διεξαγωγή εκπαιδευτικού συνεδρίου με θέμα «Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ».

H Hatzi Filax Group Training| Consulting| Technology, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την εκπαίδευση και την πραγματοποίηση του τρίτου συνεδρίου : «Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ». Το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιήθηκε μέσω της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας που διαθέτει η Hatzi Filax Group σχετικά με το μοντέλο Customer Experience και Σύγχρονες Τεχνικές Ηγεσίας.

Το συνέδριο  «Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ» ήταν δια δραστικό, διήρκεσε δύο ημέρες και συμμετείχαν Στελέχη και Συνεργάτες – Επιχειρηματίες από την επιχείρηση CRM Αριάδνη-Όμιλος Κρητικός, στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησης και του Ομίλου.

Κύριος στόχος του συνεδρίου ήταν η εκπαίδευση των Στελεχών και των Συνεργατών – Επιχειρηματιών της CRM Αριάδνη αναπτύσσοντας το μοντέλο franchise πανελλαδικά, για την εφαρμογή σύγχρονων διαδικασιών και εργαλείων, τα οποία ο καθένας θα χρησιμοποιήσει για να διαχειριστεί αποτελεσματικά το μοντέλο Customer Experience και Leadership.

Στα πλαίσια διεξαγωγής του συνεδρίου υπήρξε εξαιρετική συνεργασία με  τον κ. Σωμαράκη Γιώργο, Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης και την ομάδα στελεχών της CRM Αριάδνη-Όμιλος Κρητικός. Το συνέδριο υλοποιήθηκε δια ζώσης σε αίθουσα στο Vantaris Palace Hotel, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, μέσω δυναμικών ασκήσεων.

Ο κος Σωμαράκης Γιώργος, Γενικός Διευθυντής CRM ΑΡΙΑΔΝΗ & Top Markets, δήλωσε:

«Συμβαδίστε με τις εξελίξεις… Ας το κάνουμε μαζί

Αποστολή  μας είναι να δημιουργούμε σοβαρές συνεργασίες εναρμονισμένοι με τις τάσεις της αγοράς  και τις τεχνολογικές εξελίξεις τόσο σε διαδικασίες όσο και σε εξοπλισμό, και να προσφέρουμε άρτιες εξειδικευμένες υπηρεσίες πάντα με γνώμονα την αποδοτικότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας , ώστε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Η εκπαίδευση όλων των μερών των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών μας ,οδηγεί σε εμπορική ανάπτυξη , αναδιάρθρωση και βελτιστοποίηση των λειτουργιών μας».

Η κα Σκευοφύλακα Χάτζη, CEO της Hatzi Filax Group, δήλωσε:

«Το συνέδριο «Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ» ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και για εμάς. Η Κρητική φιλοξενία σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων μας βοήθησε στην αποτελεσματική διεξαγωγή του συνεδρίου. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις καταφέραμε την υιοθέτηση σύγχρονων εργαλείων στις επιχειρήσεις των συμμετεχόντων, με επίκεντρο το μοντέλο Customer Experience και τις τεχνικές Ηγεσίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ