Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Τέλος από την Πολωνία ο Φερνάντο Σάντος

Απολύθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Πολωνίας

Το χρονικό μιας αναμενόμενης απόλυσης ολοκληρώθηκε. Ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Πολωνίας, καθώς πλήρωσε το μάρμαρο για τα κάκιστα αποτελέσματα της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024.

«Ευχαριστώ τον Φερνάντο Σάντος και του εύχομαι καλή συνέχεια στις επόμενες προκλήσεις της καριέρας του», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κούλεζα.

«Παρόλο που η συνεργασία μας σταματά, είμαι ευγνώμων που ήμουν στον πάγκο της Πολωνίας και εύχομαι τα καλύτερα στους ανθρώπους της, που με υποδέχτηκαν πολύ καλά όσο ζούσα εδώ», είπε με τη σειρά του ο 68χρονος Πορτογάλος τεχνικός, που είχε αναλάβει τον Ιανουάριο και σε έξι ματς είχε τρεις νίκες και τρεις ήττες.

Η ήττα της Πολωνία από την Αλβανία με 2-0 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της για τα προκριματικά του Euro 2024 φέρεται να αποτέλεσε και την… αφορμή για την εξέλιξη αυτή, σε γενικότερα μια κακή παρουσία των Πολωνών στον προκριμάτικό όμιλο. Εκεί σε πέντε παιχνίδια έχει δύο νίκες και τρείς ήττες με αποτέλεσμα να είναι στην τέταρτη και προτελευταία θέση του, με έξι βαθμούς, πίσω από τις Αλβανία (10), Τσεχία (8), Μολδαβία (8), και μια θέση πάνω από τα νησιά Φερόε που έχουν έναν βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ