Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Τέλος στο φιάσκο: Ματαιώθηκε το Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα – Πόλεμος δηλώσεων μεταξύ των δύο πλευρών!

Υπαίτια της ματαίωσης η Σαλερνιτάνα, με την τύχη του αγώνα να αποφασίζεται στις δικαστικές αίθουσες.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν το παρών στο «Dacia Arena» όπως και οι διαιτητές, ανακοίνωσαν ενδεκάδα και τα πάντα ήταν έτοιμα για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Φυσικά, όμως, έλειπαν οι φιλοξενούμενοι, στους οποίους είχε απαγορευτεί από τις αρχές του Σαλέρνο να ταξιδέψουν λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν στην ομάδα. Μάλιστα, είχαν βγάλει και σχετικά ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν πως το παιχνίδι αναβάλλεται λόγω των κρουσμάτων, αλλά η διοργανώτρια αρχή από την πλευρά της υποστήριζε πως δεν υπήρχε καμία τέτοια απόφαση και στις 19:30 θα υπήρξε κανονικά σέντρα. Κάπως έτσι, το ματς ματαιώθηκε με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων που δεν παρευρέθηκαν στο «Dacia Arena», με την τύχη του αγώνα να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες.

Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει και ένας «πόλεμος» δηλώσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο τεχνικός διευθυντής της ΟυντινέζεΠιερπάολο Μαρίνο, υποστήριξε πως η Serie A πήρε την σωστή απόφαση για να διεξαχθεί το παιχνίδι, ενώ έκανε αναφορά και στο γεγονός πως προ εβδομάδων η ομάδα του είχε ταξιδέψει στη Ρώμη για το ματς με τη Λάτσιο με επτά ποδοσφαιριστές λιγότερους λόγω covid-19.

Η Σαλερνιτάνα από την πλευρά της διαρρέει πως τήρησαν κατά γράμμα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο και όσα τους είπαν οι αρχές του Σαλέρνο, δεν φέρουν ευθύνη για το γεγονός πως η Serie A δεν ανέβαλε το παιχνίδι και επιμένουν πως δεν μπορούν να το χάσουν στα χαρτιά αλλά θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία, πατώντας στο δεδικασμένο που δημιουργήθηκε την περασμένη σεζόν με το Γιουβέντους-Νάπολι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ